Pulas Tihang

  • Hybrid Twist Loop Microfiber Car Drying Towel

    Hybrid pulas Citakan: Loop Microfiber Car Drying anduk

    Ukuran Rincian Produk: 50x80cm (20" x 30") GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Konstruksi hibrid unik Tepi: Tepi Disumputkeun - Warna Dijahit Di Dalam: Biru Royal
  • Supreme Hybrid Twist Drying Towel 

    Agung Hybrid pulas Drying anduk

    Ukuran Rincian Produk: 60x90cm (24" x 36") GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Konstruksi hibrida unik Tepi: Tepi Disumputkeun - Warna Dijahit Di Dalam: Arang
  • 1200gsm Twist Loop Microfiber Drying Towels

    1200gsm Pulas Citakan: Loop Microfiber Drying Towels

    Ukuran Rincian Produk: 60x90cm (24" x 36") GSM: 1200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Poliamida Anyaman: Pulas Tihang (Sisi Ganda) Tepi: Tepi Nyumput - Di Dalam Warna Dijahit: Arang Fitur 1.Dua Lapisan Heave Beurat . Gancang Gancang tanpa goresan 3. Aman sareng Lembut dina Permukaan Anu Paling Sensitip 4. Pamakéan Ultra-Awét sareng Nyerep Ultra 1. Teundeun Anduk dina permukaan anu baseuh sareng Séred pikeun Cabut Cai 2. Gancang Ngaleungitkeun Uap, Aman Ngajauhan Ti...
  • 700gsm One Side Twist Loop Microfiber Drying Towels

    700gsm Hiji Sisi pulas Citakan: Loop Microfiber Drying Towels

    Ukuran Rincian Produk: 60x90cm (24" x 36") GSM: 700gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Pulas Tihang (Sisi Tunggal) Edging: Microfiber Banding Warna: Arang sareng Hideung Edge Fitur 1. Dries Gancang tanpa corétan 2 .Aman sareng Lembut dina Permukaan Anu Paling Sensitip 3.Ultra-Awét sareng Ultra Nyerep Pamakéan 1. Teundeun Anduk dina permukaan anu baseuh sareng Séréd pikeun Cabut Cai. Layanan OEM...