70/30 Nyampur 1000gsm Microfiber Detailing Drying Towels

Katerangan pondok:

Pikeun pesenan OEM, urang dianggo taliti ngajaga produk branded konsumén 'jeung ulah nyalin ka batur .Pikeun ngawangun hubungan jujur ​​tur dipercaya jeung konsumén, sarta kerja keras pikeun jadi supplier dipercaya Anjeun.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian produk

Ukuran: 40 x 40 cm (16" x 16"

GSM: 1000gsm

Campuran: 70% Poliéster / 30% Poliamida

Anyaman: Panjang Plush Tihang, Dua Lapisan

Tepi: Banding

Warna: kulawu

Fitur

Premium 70/30 adun

Beurat Beurat Tambahan

Super-lemes, Super-absorbent, teu cet scratch

Lemes pisan, Tihang Tinggi

Paké

Ngusap Pamungkas pikeun Ngahapus Sakur Streak

Buffing na Polishing Chrome / logam ngagurilap / kaca / kaca spion

Drying Toel-Up Wewengkon Smal

Alus keur Sadaya Around buffing na wiping

abebq

Service OEM

GSM: Costomized tina 1000gsm-1800gsm
Warna: Stock Gray, Sakur Warna Pantone Cusomized
Moq: 500pcs per Stock Warna, 5000pcs Warna Anyar
Paket: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong
Logo: Embossed / Sulaman / Nyitak dina Anduk, dina labél atanapi dina Paket

Bahan Microfiber Premium

Anduk microfiber mobil didamel tina benang microfiber kualitas pangluhurna dina campuran 70% poliéster sareng 30% poliamida.Boh sisi tihang panjang sareng pondok pisan lemes sareng hipu.

1200GSM/1000GSM.Anduk Buffing Pangalusna!Cekelan Luar Biasa pikeun Ngahapus Lilin Langkung Gampang, Anduk Buffing Super Plush Dirancang Husus Pikeun Ngahapus Lilin sareng Sealant.2. Pangalusna Cocog Pikeun Drying Surfaces baseuh Atawa Pikeun Paké Jeung jéntré Gancang Jeung Waterless Car Nyeuseuh Produk 3. Ganda Sisi Jeung 2 Lapisan Plush.Tiasa Nyerep Nepi ka Ampir 10 Kali Beuratna Dina Cairan.Henteu ngan ukur nyerep cai gancang, tapi ogé gancang kaluar sareng gampil, ujung pita hideung moal ngagores permukaan.4. Hemat Waktu, Duit Jeung Ngajagi Cat Anjeun Ku Teu Kudu Nyeuseuh Mobil.Bahan Kualitas Premium Jeung Tepi Bertulang Ngajadikeun Anduk Ieu Kuat Jeung Awet.5. Ultra Lemes, Plush-Long tumpukan Non-Abrasive Microfiber Cloths moal scratch cet, jas Atawa Surfaces lianna, bisa dipaké pikeun kristal, kaca spion, Kotak, Windows, mobil, leungeun, piring jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali