700gsm Hiji Sisi pulas Citakan: Loop Microfiber Drying Towels

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian produk

Ukuran: 60 x 90 cm (24x 36”)

GSM: 700gsm

Campuran:80% Poliéster /20% Poliamida

anyaman:Tihang Pulas (Sisi Tunggal)

Tepi:Microfiber Banding

warna:Arengkalawan Tepi Hideung

Fitur

1.Dries Fast tanpa corétan
2.Aman sareng Lembut dina Permukaan Anu Paling Sénsitip
3.Ultra-Awét sarta Ultra Absorbent

Paké

1. Teundeun anduk dina beungeut baseuh jeung Séred jauh ka Cabut Cai.
2. Gancang Ngaleungitkeun Uap, Ngagambar Ngajauhan Ti Permukaan.

Service OEM

Warna: Sakur Warna Pantone
Moq: 1000pcs per Warna
Paket: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong
Logo: Embossed / Sulaman / Nyitak dina Anduk, dina labél atanapi dina Paket

abebq

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali