Hybrid pulas Citakan: Loop Microfiber Car Drying anduk

Katerangan pondok:

Ukuran Rincian Produk: 50x80cm (20" x 30") GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Konstruksi hibrid unik Tepi: Tepi Disumputkeun - Warna Dijahit Di Dalam: Biru Royal


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Fitur

1. Garis alik tina Twist Loop sareng Soft Plush

2.Dries Fast tanpa corétan

3. Aman sareng Lembut dina Permukaan Paling Sénsitip Malah

4.Kacida Awét - Kamampuhan pikeun Tahan Ratusan Washings Janten Hampang Unggal Waktos

 

Paké

1.Teundeun anduk dina beungeut baseuh jeung Séred jauh pikeun Cabut Cai.

2.Gancang Ngaleungitkeun Uap, Ngajauhkeunna Aman Tina Permukaan

3.BEstCar DngariungTowelAnjeungeusEverUsed

Service OEM

Warna: Sakur Warna Pantone

Moq: 1000pcs per Warna

Paket: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong

Logo: labél atanapi dina Paket

Sarat pengiriman barang: EXW, FOB, CNF, DDP

Cara Pangiriman: Udara, Laut, Karéta (Ka Euro)

Palabuhan ékspor: Shanghai / Ningbo

 

BEstCar DngariungTowelAnjeungeusEverUsed!!!

 

Hybrid Twisted Drying Towel mangrupikeun anduk hibrid unik anu didamel tina kombinasi microfiber twist-loop anu ngamungkinkeun tingkat nyerep tambahan..

Jalur serat twisted diangkat dibandingkeun sareng jalur serat mikro.Hal ieu ngamungkinkeun 50% tina anduk diuk dina panel 50% gently ngambang sakuliah beungeut cai.

Hybrid Twist Drying Towel mangrupikeun anduk pangeringan premium anu gaduh sareng bolak-balik serat serat twisted Korea sareng microfiber anu lembut.

 

 

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali