400gsm 16″x16″ Kustomisasi Detailing Microfiber Towel Car Cleaning Edgeless All Purpose Car Plush Detailing Towels

Katerangan pondok:

Ukuran Rincian Produk: 40x40cm (16" x 16") GSM: 400gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Poliamida Anyaman: Dual Pile Edging: Ultrasonic Cut Warna: Aqua


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Fitur

1.Hiji Sisi Tihang Panjang, Hiji Sisi Tihang Pendek

2.Super-lemes, Super-absorbent, teu cet scratch

3.Ultrasonic Cut Tepi- bebas scratch

4.Lint Free

5. 400 gsm nyaétaSuper Absorbent jeungExtraSsering

Detailing Microfiber Towel (5)

Paké

1.Sisi Tihang Panjang pikeun Ngusap Debu sareng Lebu sareng Semprotan Rincian

2.Sisi Tihang pondok pikeun ngahapus produk anu langkung rinci

3.Saé pikeun AllAbuffing buleud tur wiping

Service OEM

Warna: Sakur Warna Pantone

Moq: 3000pcs per Warna

Paket: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong

Logo: Embossed / Sulaman / Nyitak dina Anduk, dina labél atanapi dina Paket

Sarat pengiriman barang: EXW, FOB, CNF, DDP

Cara Pangiriman: Udara, Laut, Karéta (Ka Euro)

Palabuhan ékspor: Shanghai / Ningbo

Sadaya anduk microfiber sisi ganda anyar 400 gsm, tumpukan panjang vs tumpukan pondok

Panggunaan pangsaéna pikeun semprotan detailing gancang mobil sareng buffing 16"x16" ukuran sampurna

Bahan tahan lama, dugi ka 300+ siklus cuci

Ujung super lemes moal ngagores cet mobil anjeun, henteu aya tag, henteu aya lint

Résistansi bau pikeun panggunaan dapur rumah tangga anjeun, piaraan, anjing

FABRIK PEMIUM MICROFIBER - Campuran premium kami tina80% poliéster/2Benang microfiber poliamida 0% lemes pisan sareng hipu.Palataran ultrafine henteu ngabalukarkeun swirls dina cet panglemesna handapeun lampu fluoresensi

EDGELESS - Ultra-sonic cut enol ujung finish kami.

DUA PILES BEDA - Sisi tumpukan luhur cocog pikeun nyeuseuh mobil tanpa cai atanapi nyemprot rinci gancang, ngajagi cet anjeun tina lebu anu dikumpulkeun.Sisi tihang anu handap sampurna pikeun ngabersihan kaca gratis sareng ngabéréskeun karya

UKURAN SAMPURNA JEUNG beurat - The 64 gram (400 gsm) beurat kacida nyerep tur nyadiakeun softness tambahan sarta cushion.Dina 16"x16" anjeun tiasa ngalipet 400 gsm microfiber detailing anduk dina fours pikeun 8 bagian béda pikeun muterkeun ka bersih anyar.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali