Tentang Kami

Anjeun Weavers China Limited.

Kualitas Konsisten, Harga Adil, Palayanan Alus mangrupikeun komitmen perusahaan kami anu kami damel.

169439405

Perusahaan kami nyayogikeun anduk microfiber anu didamel khusus kalayan warna, ukuran, logo sareng pakét branded anjeun nyalira.Upami anjeun hoyong ngamimitian usaha anduk anu rinci sacara otomatis sareng produk anu sanés, Your Weavers China Limited bakal janten salah sahiji pilihan anjeun.Upami anjeun parantos ngalaksanakeun bisnis microfiber sareng hoyong nyobian supplier microfiber China énggal, punten kirimkeun pesenan uji coba ka kami.

Urang mimitian ti manufaktur lawon microfiber anduk di 2010, lajeng ngahurungkeun rék dilegakeun microfiber towels produksi anduk dapur, anduk bulu, anduk olahraga, anduk piaraan, sarta anduk mobil di 2011. Saatos 2013, urang ampir ukur difokuskeun anduk mobil microfiber nepi ka ayeuna.Simkuring gaduh 1000 méter pasagi tutuwuhan jeung 20 pagawe pikeun motong sarta nyieun towels, sarta séjén 800 méter pasagi gudang jeung 12 pagawe pikeun packing jeung kontrol kualitas.

Kualitas konsisten

Kualitas Konsisten, Harga Adil, Palayanan Alus mangrupikeun komitmen perusahaan kami anu kami kerjakeun.Kami gaduh langkung ti 6 panyalur lawon microfiber anu pabrik ngan ukur khusus dina manufaktur lawon anduk microfiber anu béda sapertos lawon nyulam terry terry lawon, lawon microfiber weft, wafel ninun microfiber, pulas tumpukan lawon microfiber, lawon microfiber suede, lawon microfiber plushy panjang karang, ngalakukeun ulah salempang ngeunaan kaayaan naha urang teu ngahasilkeun lawon, sabab teu pabrik microfiber Cina ngahasilkeun sakabéh lawon, éta normal dina industri ieu.Kerjasama jangka panjang sareng dua pabrik dyeing sanés ngadukung prosés ngawarnaan anu efisien, khususna saé pikeun pesenan urgent sareng pesenan alit kalayan warna khusus.

Kontrol kualitas anu ketat ngajadikeun anduk urang tingkat cacad saluhur 5% -8%.Laju cacad normal tina 1% -3% dina industri anduk mobil.Éta hartosna urang milih anduk anu langkung cacad tina produksi anduk standar anu sami (Henteu hartosna urang ngahasilkeun langkung seueur cacad)
Pikeun pesenan OEM, urang tiasa dianggo taliti ngajaga produk branded konsumén 'jeung ulah nyalin aranjeunna ka batur.Pikeun ngawangun hubungan anu jujur ​​​​sareng dipercaya sareng para nasabah, sareng kerja keras janten supplier anu tiasa dipercaya.

sadqw
sadwqd
bgfwef

Kami ngahargaan waktos anu anjeun nyéépkeun sareng kami sareng ngarepkeun usaha sareng anjeun.