Wol Nyeuseuh Mitts

  • Premium Sheepskin Lambs Wool Car Wash Mitt Ultra Soft Lambskin Wash Pad

    Premium Sheepskin Domba Wol Nyeuseuh Mobil Mitt Ultra Leuleus Lambskin Nyeuseuh Pad

    Ukuran Rincian Produk: 25x30cm (ku rambut) Bahan: Kulit Domba Australia Warna: Bodas sareng konéng Fitur Mitt Wol Wash Ieu didamel tina wol premium Australia anu hargana lemes sareng panjangna. Nalika serat panjang nyapu kana cet, aranjeunna ngaleungitkeun kokotor. Sarung tangan wol ngagaduhan saku bolong dina tonggong pikeun panangan anjeun. Saku datar ieu nahan panangan anjeun sacara aman supados anjeun langkung kamungkinan leupaskeun sarung tangan OEM Service Warna: Bodas, Konéng Moq: 100pcs per Stock Warna 500pcs pe...
  • Double Sided Lambskin Wash Mitt

    Ganda sisi Lambskin Nyeuseuh Mitt

    Ukuran Rincian Produk: 18x26cm Bahan: Kulit Domba Australia Warna: Beige Fitur remium, kulit domba supersoft Manset katun anu nyaman pikeun dikontrol Sarung tangan cuci dua sisi pikeun cuci langkung éfisién Dijieun tangan tina wol pilihan premium Warna Layanan OEM: Beige Moq: 100pcs per Warna Stok 500pcs per Paket Warna Anyar: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong Logo: Label, Emboidery dina pigeulang, dina Katerangan Paket Euweuh anu lemah lembut dina mobil anjeun sapertos anu alami ...