1200gsm Pulas Citakan: Loop Microfiber Drying Towels

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian produk

Ukuran: 60 x 90 cm (24x 36”)

GSM: 1200gsm

Campuran:80% Poliéster /20% Poliamida

anyaman:Tihang Pulas (Sisi Ganda)

Edge:Nyumput Tepi - Di jero Sewn

warna:Areng

Fitur

1.Dua Lapisan Heave Beurat
2.Dries Fast tanpa corétan
3. Aman sareng Lembut dina Permukaan Paling Sénsitip Malah
4.Ultra-Awét sarta Ultra Absorbent

Paké

1. Teundeun anduk dina beungeut baseuh jeung Séred jauh ka Cabut Cai.
2. Gancang Ngaleungitkeun Uap, Ngagambar Ngajauhan Ti Permukaan.
3.Anduk Pangeringan Mobil Pangalusna Anu Anjeun Pernah Dipaké

Service OEM

Warna: Sakur Warna Pantone
Moq: 500pcs per Warna
Paket: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong
Logo: labél atanapi dina Paket

abebq

Anduk Pangeringan Mobil Pangalusna Anu Anjeun Pernah Anggo

Twist loop anyaman anduk anu pang populerna anduk microfiber, The pulas tumpukan anduk drying geus nyokot mobil detailing pasar ku badai anyar, utamana alatan speed na efisiensi nu anduk ieu nyerep cai.Nu leuwih gede 24 "x 36" ukuran sarta beurat 1200gsm padet tinggi sampurna pikeun-kinerja tinggi drying .Anduk ieu tangguh dina cai tapi lemes dina cet.Cara anu pangsaéna pikeun ngagunakeun anduk ieu nyaéta nempatkeun kana permukaan sareng sered.Nalika éta ngageser dina permukaan, éta bakal nyandak cai anu nyésakeun bérés gratis.Ieu malah bisa dipaké dina glass.We nyarankeun ngumbah nu towels sanggeus unggal pamakéan pikeun ngawétkeun nyerep tur lemes feel.Usually kami boga stock anduk ieu, anjeun tiasa mesen sahenteuna tina 100pcs stock warna abu urang.Pikeun nyieun warna ngaropéa.

Anjeun tiasa mesen di MOQ ti 500pcs.

Sketsa

Wilujeng sumping pikeun mesen anduk microfiber anu disaluyukeun tina WEAvers YOUR CHINA LIMITED.
Pausahaan kami nyadiakeun custom dijieun anduk microfiber kalawan warna ngaropéa anjeun sorangan, ukuran, logo jeung pakét branded .Upami Anjeun hoyong ngamimitian bisnis anduk detailing otomatis jeung produk lianna, YOUAVERS CHINA LIMITED bakal salah sahiji pilihan Anjeun.Upami anjeun parantos ngalaksanakeun bisnis microfiber sareng hoyong nyobian supplier microfiber China énggal, punten kirimkeun pesenan uji coba ka kami.
Urang mimitian ti manufaktur lawon microfiber anduk di 2010, lajeng ngahurungkeun rék dilegakeun microfiber towels produksi towels dapur, towels bulu, towels olahraga, towels piaraan, sarta anduk mobil di 2011. Saatos 2013, urang ampir ukur difokuskeun anduk mobil microfiber nepi ka ayeuna. Simkuring gaduh 1000 méter pasagi tutuwuhan jeung 20 pagawe pikeun motong sarta nyieun anduk, sarta gudang 800 méter pasagi sejen tur 12 pagawe pikeun packing jeung kontrol kualitas.

Kualitas Konsisten, Harga Adil, Palayanan Alus mangrupikeun komitmen perusahaan kami anu kami damel.

Pikeun pesenan OEM, urang dianggo taliti ngajaga produk branded konsumén 'jeung ulah nyalin ka batur .Pikeun ngawangun hubungan jujur ​​tur dipercaya jeung konsumén, sarta kerja keras jadi supplier dipercaya Anjeun.

kami ngahargaan waktos Anjeun méakkeun kalawan kami sarta ngarepkeun ngalakonan usaha sareng anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali