Warta

  • Defective microfiber towels are not allowed to be Packed into boxes

    Towels microfiber cacad teu diwenangkeun pikeun Dipak kana kotak

    Dina prosés produksi, urang mindeng ngagabungkeun inspeksi kualitas sarta bungkusan, ku kituna unggal anduk bakal inspected, jadi kiwari kuring baris némbongkeun Anjeun produk cacad mindeng urang sapatemon, sarta némbongkeun Anjeun jenis produk teu diwenangkeun pikeun jadi dipak kana kotak. .1. anduk kotor 2. anduk buruk bentukna...
    Maca deui
  • How to Wash Microfiber Towels

    Kumaha Ngumbah Microfiber Towels

    Nyeuseuh 1.Hand jeung hawa garing Pikeun 3-5pcs anduk microfiber ipis antara 200-400gsm, cuci leungeun basajan bakal ngahemat waktos lamun aranjeunna mildly kotor.Ngocok aranjeunna kaluar pikeun miceun sagala lebu badag, lajeng masihan aranjeunna soak gancang dina mangkok cai tiis atawa haneut.Saeutik ngagosok leungeun bakal mawa kalolobaan lebu ...
    Maca deui
  • Higher GSM is better ?

    GSM anu langkung luhur langkung saé?

    Kumaha urang ngukur kapadetan sareng ketebalan anduk?GSM mangrupikeun unit anu kami anggo - gram per méter pasagi.Salaku urang terang, aya béda anyaman atawa nyulam cara lawon microfiber anduk, polos, tumpukan panjang, suede, wafel ninun, pulas tihang jsb Sapuluh taun ka pengker, GSM pang populerna nyaeta ti 20 ...
    Maca deui
  • 70/30 or 80/20 ? Can a China microfiber factory produce 70/30 blend towel ?

    70/30 atanapi 80/20?Naha pabrik microfiber Cina tiasa ngahasilkeun anduk campuran 70/30?

    Leres, urang tiasa ngahasilkeun anduk microfiber campuran 70/30.A 70/30 campuran anduk microfiber kalawan harga leuwih luhur ti ukuran sarua jeung gsm 80/20 anduk adun.Beda 10% poliéster sareng poliamida tiasa nyababkeun parobihan harga sakedik, bahkan urang tiasa malire .Beda utama nyaéta tina pasar, saham ...
    Maca deui