Kaca

  • Waffle Weave Microfiber Glass and Window Towel

    Waffle Anyaman Kaca Microfiber sareng Anduk Jandéla

    Ukuran Rincian Produk: 35x35cm (14in x 14in) GSM: 400gsm Blend: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Bodas Fitur 1. Waffle Weave Pattern nyaéta Good pikeun Wiping Windows, Kaca sareng Kaca spion 2. Super -lemes, Super-absorbent 3.Lint Free Paké 1.Windows, Kaca jeung Eunteung 2.Drying anduk (Area Leutik-ukuran) Lengser Detailing Sprays OEM Service Warna: Sakur Pantone Warna Moq: 5000pcs per Paket Warna: Bulk atawa Paket individu dina kantong Log...
  • 400gsm Waffle Weave Microfiber Glass Towel

    400gsm Waffle Ninun Microfiber Kaca anduk

    Ukuran Rincian Produk: 40x40cm (16in x 16in) GSM: 400gsm Blend: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Bodas Fitur 1. Waffle Weave Pattern is Good for Wiping Windows, Glass and Mirrors 2. Super -lemes, Super-absorbent 3.Lint Free Paké 1.Windows, Kaca jeung Eunteung 2.Drying anduk (Area Leutik-Ukuran) Lengser Detailing Sprays OEM Service GSM: Tiasa 300-400gsm Warna: Sakur Pantone Warna Moq: 4000pcs per Paket Warna: Bulk atanapi Indivi...