Warta Industri

  • How to Wash Microfiber Towels

    Kumaha Ngumbah Microfiber Towels

    Nyeuseuh 1.Hand jeung hawa garing Pikeun 3-5pcs anduk microfiber ipis antara 200-400gsm, cuci leungeun basajan bakal ngahemat waktos lamun aranjeunna mildly kotor.Ngocok aranjeunna kaluar pikeun miceun sagala lebu badag, lajeng masihan aranjeunna soak gancang dina mangkok cai tiis atawa haneut.Saeutik ngagosok leungeun bakal mawa kalolobaan lebu ...
    Maca deui