Kumaha Ngumbah Microfiber Towels

1.Nyeuseuh leungeun jeung hawa garing
Pikeun 3-5pcs anduk microfiber ipis antara 200-400gsm, nyeuseuh leungeun basajan bakal ngahemat waktos upami aranjeunna rada kotor.Ngocok aranjeunna kaluar pikeun miceun sagala lebu badag, lajeng masihan aranjeunna soak gancang dina mangkok cai tiis atawa haneut.Saeutik leungeun-scrubbing bakal mawa lolobana lebu trapped dina anduk beberesih microfiber ka beungeut cai, tuluy dump jeung ngeusian deui cai salaku perlu. Sakali leungeun scrubbed, bilas anduk Anjeun dina cai haneut nepi ka nu netes kaluar ngalir jelas tina. lebu jeung lebu.

Saatos éta, anjeun tiasa nyobian ngagaringkeun lawon microfiber sareng anduk anjeun, upami waktos ngamungkinkeun.Gantungkeunana di luar atanapi caket jandela supados langkung gancang garing, tapi upami anjeun kedah buru-buru siap dianggo, tegalan aranjeunna dina suhu anu rendah.

2.Machine nyeuseuh jeung tumble garing
Taya lawon softerner .Fabric softener bisa jadi gede dina baju anjeun tapi uih kana anduk microfiber.Bakal bakiak up serat sarta ngajadikeun aranjeunna gunana.Jauhkeun barang-barang éta tina anduk anjeun sareng pastikeun deterjen anu anjeun anggo teu aya campuran.
Henteu aya bleach.bleach anu dipikanyaho ngarusak microfiber, ngahupus serat sareng pamustunganana ngancurkeun kualitas napel anu berkinerja tinggi.
Taya panas .Panas bisa jadi killer pikeun microfiber.Serat sabenerna bisa ngalembereh, ngabalukarkeun aranjeunna kaluar pakasaban maranéhanana nyokot barang nepi

Anduk microfiber tiasa dikumbah ku mesin sapertos baju anjeun.Aya tilu hal anu anjeun kedah laksanakeun sacara béda - ulah panas, ngabodaskeun sareng pelembut lawon.
Pisahkeun beban "anduk bersih" sareng "anduk kotor" mangrupikeun cara anu saé pikeun nyegah kontaminasi silang. Siklus tiis atanapi haneut bakal saé .Paling detergent biasa sapertos Tide henteu kunanaon pikeun tujuan umum sareng anduk murah.Upami anjeun ngagaduhan detergent microfiber profésional, éta bakal langkung saé.
Tumis aranjeunna garing dina panas low atanapi henteu panas.Panas tinggi sacara harfiah bakal ngalembereh serat

Hindarkeun nyetrika bahan beberesih microfiber anjeun ogé, sabab anjeun tiasa nyababkeun karusakan serius kana serat.


waktos pos: May-06-2021