Nyeuseuh Mitts

  • Premium Sheepskin Lambs Wool Car Wash Mitt Ultra Soft Lambskin Wash Pad

    Premium Sheepskin Domba Wol Nyeuseuh Mobil Mitt Ultra Leuleus Lambskin Nyeuseuh Pad

    Ukuran Rincian Produk: 25x30cm (ku rambut) Bahan: Kulit Domba Australia Warna: Bodas sareng konéng Fitur Mitt Wol Wash Ieu didamel tina wol premium Australia anu hargana lemes sareng panjangna. Nalika serat panjang nyapu kana cet, aranjeunna ngaleungitkeun kokotor. Sarung tangan wol ngagaduhan saku bolong dina tonggong pikeun panangan anjeun. Saku datar ieu nahan panangan anjeun sacara aman supados anjeun langkung kamungkinan leupaskeun sarung tangan OEM Service Warna: Bodas, Konéng Moq: 100pcs per Stock Warna 500pcs pe...
  • Double Sided Lambskin Wash Mitt

    Ganda sisi Lambskin Nyeuseuh Mitt

    Ukuran Rincian Produk: 18x26cm Bahan: Kulit Domba Australia Warna: Beige Fitur remium, kulit domba supersoft Manset katun anu nyaman pikeun dikontrol Sarung tangan cuci dua sisi pikeun cuci langkung éfisién Dijieun tangan tina wol pilihan premium Warna Layanan OEM: Beige Moq: 100pcs per Warna Stok 500pcs per Paket Warna Anyar: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong Logo: Label, Emboidery dina pigeulang, dina Katerangan Paket Euweuh anu lemah lembut dina mobil anjeun sapertos anu alami ...
  • Premium Cyclone Microfiber Washing Gloves, Holds Tons of Sudsy Water for Effective Washing, Machine Washable, Lint Free, Scratch Free

    Sarung Tangan Cuci Microfiber Siklon Premium, Nyepeng Ton-ton Cai Sudsy pikeun Nyeuseuh Éféktif, Bisa Diumbah Mesin, Bebas Lint, Henteu Goresan

    Ukuran Rincian Produk: 18x26cm (7inx10in) GSM: 1200gsm Campuran: 90% Poliéster / 10% Viscose Weave: Long Plush Tile Warna: Campuran Biru sareng Bodas ,Pitur Pigeulang Hideung Panjang, untaian microfiber lemes gently grab kokotor tur angkat kaluar tina beungeut cai. Rébuan stan microfiber lemes anu nahan ton cai sabun Pamakéan tiasa diumbah nganggo Mesin Berpungsi sareng sadaya produk sampo mobil kami. Sarung tangan cuci microfiber ieu langkung empuk sareng langkung kandel pikeun nahan sabun sareng busa.
  • Long Plush Microfiber Car Wash Mitt

    Panjang Plush Microfiber Nyeuseuh Mobil Mitt

    Ukuran Rincian Produk: 18x26cm (7inx10in) GSM: 1200gsm Campuran: 90% Poliéster / 10% Viscose Weave: Long Plush Pile Warna: Campuran Biru sareng Bodas Fitur Panjang, Serat Mewah anu Gancang sareng Aman Ngarangkum Sadaya Kokotor sareng Kotor Jalan sareng Jalanan anjeun. teras Gampang Bilas Gratis kanggo Pamakéan Anu Bisa Diumbah Mesin Pass salajengna Berpungsi sareng sadaya produk sampo mobil kami. Sarung tangan cuci microfiber ieu langkung mewah sareng langkung kandel pikeun nahan sabun sareng busa Nganggo sarung tangan cuci mobil microfiber ieu...
  • Microfiber Auto Dusting Cleaning Gloves for Cars and Trucks, Dust Cleaning Gloves for House Cleaning, Perfect to Clean Mirrors, Lamps and Blinds

    Sarung Tangan Pembersih Lebu Microfiber Otomatis pikeun Mobil sareng Treuk, Sarung Tangan Pembersih Debu pikeun Ngabersihan Imah, Sampurna pikeun Ngabersihan Kaca spion, Lampu sareng Blinds

    Ukuran Rincian Produk: 24cm Beurat: 44g Campuran: 80% poliéster, 20% Poliamida Ninun: Karang Warna: Biru sareng Bodas pigeulang Pitur Serat microfiber lemes Éféktif narik lebu.Idéal pikeun wewengkon teuas-to-jangkauan Great pikeun dusting nanaon pisan.Stretchable pikeun pas paling leungeun.mesin bisa diumbah.Paké Éféktif beberesih: sarung microfiber dusting ieu dijieunna tina bahan microfiber unggulan, nu éféktif bisa nyokot partikel lebu leutik, écés ngurangan cleanin rumah tangga ...