Anyaman Waffle

  • 25x36inches Waffle Weave Microfiber Drying Towel

    25x36 inci Waffle Anyaman Microfiber Drying Anduk

    Ukuran Rincian Produk: 60x90cm (25in x 36in) GSM: 400gsm Blend: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Konéng Fitur 1. Ukuran Gedé, Gampang Dicekel 2. Super-nyerep , Garing an Entire Mobil atawa Treuk Jeung Hiji Wafel Drying anduk 3.Extremely awét - Kamampuhan pikeun Tahan Ratusan Washings kalawan pamakéan perawatan ditangtoskeun 1.Alus pikeun Wiping Gancang on Sadaya Surfaces 2.Weave Towels Paké alur pasagi pikeun bubu jeung Nyerep Cairan Gancang 3.Drying Yo. ..
  • 28x44inches Waffle Weave Microfiber Drying Towel

    28x44 inci Waffle Anyaman Microfiber Drying anduk

    Ukuran Rincian Produk: 70x110cm (28in x 44in) GSM: 400gsm Blend: 80% Poliéster / 20% Poliamida Ninun: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Oranyeu Fitur 1. Ukuran Gedé, Sampurna pikeun Drying Kandaraan Besar 2. Super-absorbent Sakabeh Mobil atawa Treuk Jeung Hiji Waffle Drying anduk 3.Awét pisan - Kamampuhan pikeun Tahan Ratusan Washings kalawan pamakéan perawatan ditangtoskeun 1.Alus pikeun Wiping Gancang on Sadaya Surfaces 2.Weave Towels Paké alur pasagi pikeun bubu jeung Nyerep Cairan ...
  • Waffle Weave Microfiber Glass and Window Towel

    Waffle Anyaman Kaca Microfiber sareng Anduk Jandéla

    Ukuran Rincian Produk: 35x35cm (14in x 14in) GSM: 400gsm Blend: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Bodas Fitur 1. Waffle Weave Pattern nyaéta Good pikeun Wiping Windows, Kaca sareng Kaca spion 2. Super -lemes, Super-absorbent 3.Lint Free Paké 1.Windows, Kaca jeung Eunteung 2.Drying anduk (Area Leutik-ukuran) Lengser Detailing Sprays OEM Service Warna: Sakur Pantone Warna Moq: 5000pcs per Paket Warna: Bulk atawa Paket individu dina kantong Log...
  • 400gsm Waffle Weave Microfiber Glass Towel

    400gsm Waffle Ninun Microfiber Kaca anduk

    Ukuran Rincian Produk: 40x40cm (16in x 16in) GSM: 400gsm Blend: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Bodas Fitur 1. Waffle Weave Pattern is Good for Wiping Windows, Glass and Mirrors 2. Super -lemes, Super-absorbent 3.Lint Free Paké 1.Windows, Kaca jeung Eunteung 2.Drying anduk (Area Leutik-Ukuran) Lengser Detailing Sprays OEM Service GSM: Tiasa 300-400gsm Warna: Sakur Pantone Warna Moq: 4000pcs per Paket Warna: Bulk atanapi Indivi...