Pangeringan Mobil

  • Hybrid Twist Loop Microfiber Car Drying Towel

    Hybrid pulas Citakan: Loop Microfiber Car Drying anduk

    Ukuran Rincian Produk: 50x80cm (20" x 30") GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Konstruksi hibrid unik Tepi: Tepi Disumputkeun - Warna Dijahit Di Dalam: Biru Royal
  • Supreme Hybrid Twist Drying Towel 

    Agung Hybrid pulas Drying anduk

    Ukuran Rincian Produk: 60x90cm (24" x 36") GSM: 1000gsm-1200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Konstruksi hibrida unik Tepi: Tepi Disumputkeun - Warna Dijahit Di Dalam: Arang
  • 70/30 Blend 1000gsm Microfiber Detailing Drying Towels

    70/30 Nyampur 1000gsm Microfiber Detailing Drying Towels

    Pikeun pesenan OEM, urang dianggo taliti ngajaga produk branded konsumén 'jeung ulah nyalin ka batur .Pikeun ngawangun hubungan jujur ​​tur dipercaya jeung konsumén, sarta kerja keras pikeun jadi supplier dipercaya Anjeun.
  • 70/30 Plush Heavyweight Large Microfiber Car Drying Towel

    70/30 Plush Heavyweight badag Microfiber Car Drying anduk

    Pikeun pesenan OEM, urang dianggo taliti ngajaga produk branded konsumén 'jeung ulah nyalin ka batur .Pikeun ngawangun hubungan jujur ​​tur dipercaya jeung konsumén, sarta kerja keras jadi supplier dipercaya Anjeun.
  • 25x36inches Waffle Weave Microfiber Drying Towel

    25x36 inci Waffle Anyaman Microfiber Drying Anduk

    Ukuran Rincian Produk: 60x90cm (25in x 36in) GSM: 400gsm Blend: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Konéng Fitur 1. Ukuran Gedé, Gampang Dicekel 2. Super-nyerep , Garing an Entire Mobil atawa Treuk Jeung Hiji Wafel Drying anduk 3.Extremely awét - Kamampuhan pikeun Tahan Ratusan Washings kalawan pamakéan perawatan ditangtoskeun 1.Alus pikeun Wiping Gancang on Sadaya Surfaces 2.Weave Towels Paké alur pasagi pikeun bubu jeung Nyerep Cairan Gancang 3.Drying Yo. ..
  • 28x44inches Waffle Weave Microfiber Drying Towel

    28x44 inci Waffle Anyaman Microfiber Drying anduk

    Ukuran Rincian Produk: 70x110cm (28in x 44in) GSM: 400gsm Blend: 80% Poliéster / 20% Poliamida Ninun: Waffle Weave Edging: Banding Warna: Oranyeu Fitur 1. Ukuran Gedé, Sampurna pikeun Drying Kandaraan Besar 2. Super-absorbent Sakabeh Mobil atawa Treuk Jeung Hiji Waffle Drying anduk 3.Awét pisan - Kamampuhan pikeun Tahan Ratusan Washings kalawan pamakéan perawatan ditangtoskeun 1.Alus pikeun Wiping Gancang on Sadaya Surfaces 2.Weave Towels Paké alur pasagi pikeun bubu jeung Nyerep Cairan ...
  • 1200gsm Twist Loop Microfiber Drying Towels

    1200gsm Pulas Citakan: Loop Microfiber Drying Towels

    Ukuran Rincian Produk: 60x90cm (24" x 36") GSM: 1200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Poliamida Anyaman: Pulas Tihang (Sisi Ganda) Tepi: Tepi Nyumput - Di Dalam Warna Dijahit: Arang Fitur 1.Dua Lapisan Heave Beurat . Gancang Gancang tanpa goresan 3. Aman sareng Lembut dina Permukaan Anu Paling Sensitip 4. Pamakéan Ultra-Awét sareng Nyerep Ultra 1. Teundeun Anduk dina permukaan anu baseuh sareng Séred pikeun Cabut Cai 2. Gancang Ngaleungitkeun Uap, Aman Ngajauhan Ti...
  • 700gsm One Side Twist Loop Microfiber Drying Towels

    700gsm Hiji Sisi pulas Citakan: Loop Microfiber Drying Towels

    Ukuran Rincian Produk: 60x90cm (24" x 36") GSM: 700gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Pulas Tihang (Sisi Tunggal) Edging: Microfiber Banding Warna: Arang sareng Hideung Edge Fitur 1. Dries Gancang tanpa corétan 2 .Aman sareng Lembut dina Permukaan Anu Paling Sensitip 3.Ultra-Awét sareng Ultra Nyerep Pamakéan 1. Teundeun Anduk dina permukaan anu baseuh sareng Séréd pikeun Cabut Cai. Layanan OEM...
  • 1000gsm Heavy Weight Small Size Microfiber Drying Towels

    1000gsm Beurat Beurat Ukuran Leutik Microfiber Drying Towels

    Kualitas Konsisten, Harga Adil, Palayanan Alus mangrupikeun komitmen perusahaan kami anu kami kerjakeun