Suéd

  • 6×6 inches Premium Ceramic Coating Suede Microfiber Cloths

    6× 6 inci Premium Keramik palapis Suede Microfiber Cloths

    Ukuran Rincian Produk: 15x15cm (6 "x 6") GSM: 200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Suede Edging: Ultrasonic Cut Warna: Konéng Fitur 1.Idéal pikeun Ngusap Pareum Protection Keramik 2.Super-lemes, Super -nyerep, teu ngagores cet 3.Ultrasonic Cut Edge- Scratch Free 4.Lint Free Anggo Ieu Swatches Leutik Suede Microfiber Lemes Dirarancang pikeun Bungkus Kira Blok Busa pikeun Aplikasi Palapis Keramik.Oge Pilihan Alus keur beberesih, Wiping jeung Polishing. ..
  • 4x4inch Premium Ceramic Coating Suede Microfiber Cloths

    4x4 inci Premium Keramik palapis Suede Microfiber Cloths

    Ukuran Rincian Produk: 10x10cm (4" x 4") GSM: 200gsm Campuran: 80% Poliéster / 20% Polyamide Anyaman: Suede Edging: Ultrasonic Cut Warna: Biru Fitur 1.Idéal pikeun Ngusap Pareum Perlindungan Keramik 2.Super-lemes, Super -nyerep, teu ngagores cet 3.Ultrasonic Cut Edge- Scratch Free 4.Lint Free Anggo Swatches Leutik ieu tina Sicrofiber Suede Lemes Ditunjuk pikeun Bungkus Sakuliling Blok Busa pikeun Aplikasi Palapis Keramik. Sadayana Lensa, Sc...