250gsm Edgeless Sadaya Tujuan Microfiber Detailing Towels

Katerangan pondok:

Kualitas Konsisten, Harga Adil, Palayanan Alus mangrupikeun komitmen perusahaan kami anu kami kerjakeun


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian produk

Ukuran: 40 x 40 cm (16" x 16"

GSM: 250gsm

Campuran: 80% Poliéster / 20% Poliamida

Anyaman: Tihang pondok

Edging: motong ultrasonik

Warna: Turquoise

Fitur

Lint-Free / Non-Abrasive

Super lemes, Gampang Nyeuseuh, Gancang garing

Ultrasonic Cut Tepi- bebas scratch

Paké

Paké beueus pikeun beberesih umum, baseuh pikeun beberesih beurat soiled, garing pikeun dusting

Metal Polandia, Bersih Windows, Buff off Wax / Sealant

Ngagosok kamar mandi, Ngabersihkeun Perkakas, Ngusap Counter Dapur, Ngabersihan Interior Mobil

Service OEM

Warna: Sakur Warna Pantone
Moq: 5000pcs per Warna
Paket: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong
Logo: Embossed / Sulaman / Nyitak dina Anduk, dina labél atanapi dina Paket

abebq

Pilihan Ékonomi Pikeun Anduk Microfiber!

Kualitas Hebat Dina Nilai Anu Hebat
Lengkepkeun puluhan tugas beberesih anjeun nganggo Handuk Microfiber Ékonomi kami!Ieu anduk kualitas hébat, dipikacinta ku cleaners profésional sarta homeowners sapuk, dina nilai hébat.Anggo aranjeunna pikeun ngabersihkeun, lebu, nyeuseuh sareng garing dina permukaan naon waé tanpa scratching.Upami aya tumpahan di dapur anjeun atanapi kedah nyabut gunk beurat di kamar mandi anjeun, cokot salah sahiji ieu sareng urus ASAP!

Idéal Pikeun Ngabersihan Gancang
Ékonomi Microfiber Towels sampurna pikeun spills rusuh di dapur atawa dusting sabudeureun imah.Anjeun tiasa make eta kalawan ngan cai polos dina beungeut wae, sarta aranjeunna bakal ngalakukeun pakasaban hébat.Kumaha gampang éta!

Saé Pikeun Ngabersihan Tugas Berat!
Towels ieu kandel tur absorbent cukup pikeun dipaké dina taneuh tougher di kamar mandi anjeun, dapur, jsb Gantina make hiji rag heubeul, milih hiji hal anjeun terang bakal ngalakukeun pakasaban éféktif.

Performance Awét
Anduk ieu parantos diuji pikeun tetep efektif ngalangkungan ratusan cuci mesin.Tambih Deui, aranjeunna gaduh edging overlocked stitched pikeun mastikeun aranjeunna moal unravel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali