GSM anu langkung luhur langkung saé?

Kumaha urang ngukur kapadetan sareng ketebalan anduk?GSM mangrupikeun unit anu kami anggo - gram per méter pasagi.
Sakumaha urang terang, aya béda anyaman atanapi nyulam cara lawon anduk microfiber, polos, tumpukan panjang, suede, ninun wafel, pulas tumpukan jsb Sapuluh taun ka pengker, GSM pang populerna nyaeta ti 200GSM-400GSM.For anduk microfiber anyaman sarua. , GSM luhur hartina kandel .Sacara umum, GSM luhur (nu kandel), kualitas hadé, GSM handap hartina harga murah jeung kualitas low.

Tapi dina taun-taun katukang, pabrik mimiti ngahasilkeun sababaraha anduk anu kandel pisan tina 1000GSM-1800GSM, janten kami pikir penting pikeun milih GSM anu leres dumasar kana tujuan anjeun, anduk 1800GSM super sareng mahal, tapi henteu tiasa dianggo di mana waé. .

200GSM-250GSM mangrupikeun rentang anduk microfiber kelas ékonomi, dua sisi tumpukan pondok, beurat hampang, béaya rendah, gampang dikumbah, gampang garing, saé dianggo pikeun ngusap interior sareng windows. Dina rentang ieu, 220GSM dipilih ku kalolobaan konsumén .

280GSM-300GSM anduk microfiber polos lolobana dipaké salaku anduk mobil multi-tujuan.

300GSM -450GSM nyaéta kisaran pikeun anduk Tihang ganda, serat anu langkung panjang dina hiji sisi sareng anu langkung pondok dina sisi anu sanés .300GSM sareng 320GSM mangrupikeun béaya rendah, 380GSM mangrupikeun anu paling populér, sareng 450GSM anu pangsaéna, tapi hargana langkung luhur.Anduk tumpukan ganda saé dianggo pikeun ngagosok, ngabersihkeun sareng ngagaringkeun.

500GSM unik, anduk mengembang lolobana dihasilkeun dina GSM ieu.Malah anduk ieu tiasa kandel 800GSM, tapi 500GSM mangrupikeun pilihan anu paling populér.

Ti 600GSM mun 1800GSM , aranjeunna lolobana dijieunna tina dua lapisan anduk sisi tunggal, duanana anduk plushy panjang tur pulas tumpukan bisa dihasilkeun dina rentang ieu .aranjeunna super absorbent, ogé dianggo sampurna pikeun drying jeung nyoplokkeun.


waktos pos: May-06-2021