Sarung Tangan Cuci Microfiber Siklon Premium, Nyepeng Ton-ton Cai Sudsy pikeun Nyeuseuh Éféktif, Bisa Diumbah Mesin, Bebas Lint, Henteu Goresan

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian produk

Ukuran: 18 x 26 cm (7 "x 10")
GSM: 1200gsm
Campuran: 90% Poliéster / 10% Viscose
Anyaman: Long Plush tumpukan
Warna: Campuran Biru sareng Bodas, Pigeulang Hideung

Fitur

Untaian microfiber anu panjang sareng lembut ngarebut kokotor teras angkat tina permukaan
Rébuan stand microfiber lemes anu nahan ton cai soapy
Mesin bisa diumbah

Paké

Gawéna sareng sadaya produk sampo mobil urang.
Sarung tangan cuci microfiber ieu langkung mewah sareng langkung kandel pikeun nahan sabun sareng busa
Nganggo sarung tangan cuci mobil microfiber ieu sareng Grit Guard sareng Washboard

Service OEM

Warna: Stock Biru Bodas, Hideung Bodas
Moq: 1000pcs per Stock Warna, 5000pcs Warna Anyar
Paket: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong
Logo: Label, Emboidery dina pigeulang, dina Paket

abebq

Mitt Nyeuseuh Paling Luar Biasa!

Wash Mitt ieu ngagaduhan serat padet anu dirarancang pikeun ngarawat karya cét bahkan para peminat detailing anu paling ati-ati.

Dirancang sareng diproduksi di Cina, spons anu diwangun khusus nyerep cai anu ageung pikeun masihan anjeun waktos damel anu langkung lami.Tihang anu mengembang sareng padet hartosna partikel kokotor dipiceun tina cat anjeun sareng kajebak dina sarung tangan, ngaminimalkeun kamungkinan ngagores cat.Lapisan jero kualitas premium ngajantenkeun sarung tangan teu nyaman kanggo dianggo, sedengkeun lawon khusus ngamungkinkeun sarung tangan cuci ngaluncur dina permukaan cet kalayan lancar.Cuff pigeulang tiasa ditampilkeun logo bordir kualitas anjeun.

Serat bulu sintetis microfiber anu tiasa diumbah ku mesin ngabantosan nyegah goresan dina cat anu sénsitip, plastik bening, logam digosok, atanapi kaca, nahan ton busa sareng ngaluncurkeun cét anjeun pikeun bérés bébas swirl, dianggo pikeun detil otomatis, treuk, mobil, kapal, motor jeung sajabana.

Serat anu ageung sareng padet nyerep ton cai, sabun, sareng busa kandel pikeun ngaleungitkeun kokotor sareng lebu, ngaktifkeun sistem sud sareng scrub proprietary kami anu dirancang pikeun caang maksimal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali