70/30 atanapi 80/20?Naha pabrik microfiber Cina tiasa ngahasilkeun anduk campuran 70/30?

Leres, urang tiasa ngahasilkeun anduk microfiber campuran 70/30.A 70/30 campuran anduk microfiber kalawan harga leuwih luhur ti ukuran sarua jeung gsm 80/20 anduk adun.Beda 10% poliéster sareng poliamida tiasa nyababkeun parobahan harga sakedik, bahkan urang tiasa teu malire. Bedana utama ti pasar, stok benang microfiber campuran 70/30 jarang, nalika urang badé mésér, panyadia benang kedah. ngahasilkeun sababaraha pikeun urang, ku kituna ngabalukarkeun MOQ badag sarta harga luhur.Nalika anjeun hoyong mesen 16 × 16 di 500gsm 80/20 microfiber anduk dina warna custom, kami ngabejaan Anjeun MOQ nyaeta 3000pcs, tapi 70/30 adun peryogi 10,000-15,000pcs.Éta pisan sababna naha loba konsumén panalungtikan 70/30 anduk, tapi mesen 80/20 tungtungna.

70/30 leuwih hade tinimbang 80/20?

Nalika anjeun gaduh anduk 80/20 sareng anduk poliéster 100% dina panangan, anjeun tiasa langsung terangkeun mana anu langkung saé, sabab anduk 100% poliéster némpél sapertos sababaraha bahan plastik, lemes teuing, henteu gampang kulit, sareng nyerepna écés. Beda .Anduk 90/10 sami sareng anduk poliéster 100%, jalma anu biasana nganggo anduk microfiber ogé tiasa mendakan bédana ogé.Ti luhur, abdi tiasa nyebutkeun 70/30 hadé, malah bisa ngarasa lemes dina 70/30.
Tapi sadayana 70/30 sareng 80/20 caket pisan, sesah pikeun jalma-jalma ngabédakeunana sanajan aranjeunna nyabak sareng ngagunakeunana.Jeung kamajuan dyeing bisa nyieun towels sarua lemes jeung absorbent ayeuna .Malah kami geus ngahasilkeun jeung dijual towels microfiber pikeun taun, urang kudu tes lab pikeun ngabejaan beda rasio antara maranehna.

Pikeun konsumén anu resep anduk microfiber 70/30, tapi ragu sateuacan harga anu langkung luhur sareng MOQ langkung ageung, kami bakal nyarankeun aranjeunna mesen anduk 80/20.

Pikeun konsumén anu leres-leres hoyong nganggo anduk microfiber campuran 70/30, kami bakal ngadukung produksi khusus.

Wilujeng sumping kanggo kéngingkeun conto anduk 70/30 sareng 80/20 gratis, sareng uji ku nyalira.


waktos pos: May-06-2021