Towels microfiber cacad teu diwenangkeun pikeun Dipak kana kotak

Dina prosés produksi, urang mindeng ngagabungkeun inspeksi kualitas sarta bungkusan, ku kituna unggal anduk bakal inspected, jadi kiwari kuring baris némbongkeun Anjeun produk cacad mindeng urang sapatemon, sarta némbongkeun Anjeun jenis produk teu diwenangkeun pikeun jadi dipak kana kotak. .

1.Anduk kotor

IMG_0781

2.bad bentukna anduk

 IMG_0794(20220329-114530)

3. Jahit goréng

IMG_0799IMG_0792IMG_0788IMG_0780

 

4. cacad lawon

IMG_9160IMG_0596(1)

 IMG_0796IMG_0793

4. motong goréng

IMG_0798

Ukuran salah, GSM salah, warna salah mindeng muncul dina sakabeh bets barang, jadi urang bakal ngaleungitkeun masalah ieu saméméh packing.

Urang difokuskeun kadali kualitas!!!

 

   

waktos pos: Mar-29-2022