350gsm Long Plush Tihang Microfiber Detailing Towels

Katerangan pondok:

Kualitas Konsisten, Harga Adil, Palayanan Alus mangrupikeun komitmen perusahaan kami anu kami kerjakeun


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian produk

Ukuran: 40 x 40 cm (16" x 16")

GSM: 350gsm

Campuran: 80% Poliéster / 20% Poliamida

Anyaman: Long Plush tumpukan

Edging: motong ultrasonik

Warna: Ungu

Fitur

Dua Sisi Ngembang Long Tihang

Lemes pisan sareng Lembut

Ultrasonic Cut Tepi- bebas scratch

Lint Free

350gsm nyaéta GSM Ékonomi tina Long Plush Towel

Paké

Nyerep ton cai gancang sareng gampang

Buff off sealant & waxes pikeun caang herang

Sampurna pikeun Detil Semprotan sareng "No Bilas / Nyeuseuh Tanpa Cai" Jenis Produk

Nyokot kokotor, kokotor, jeung lebu tanpa scratching

Service OEM

Warna: Sakur Warna Pantone
Moq: 3000pcs per Warna
Paket: Bulk atanapi Paket Individual dina kantong
Logo: Embossed / Sulaman / Nyitak dina Anduk, dina labél atanapi dina Paket

abebq

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali